Tuesday, January 4, 2011

KAKAK PENYAYANG

salam semua...

skrg ak tgh busy carikan universiti yg sesuai utk adik aku...
baek tak aku????
baekkan!!

time aku dulu, xde pun orang yg nak tlg aku...
aku wat sorang2 je...
aku cari banyak2, pastu shortlist kan ikut minat aku...
pastu pendekkan lagi b'dasarkan result aku lak..
pastu, kena tunjuk plak kat abah...
abah akan tnye macam2 la...
dan soklan fevret abah, kalo amik course ni, senang ke nak dapat keje?
hoho..

aku suke dpt tlg adik aku ni...
kalo bkan aku, sape lg yg nak tlg kan...hehe
aku gembira kalo dia mes ak, ceritakan masalah dia...
sbb aka taw dia masih lagi igt aku...
femli masih lagi org penting dalam hidup dia...
aku sangat hargai itu..
aku sayanggg dia sgt2...
aku sayangg femli aku...
dan aku sayang semua orang di sekeliling aku...
aku sayang semua yg sayang aku...
aku sayang jugakk kat orang benci aku sbb dia selalu ingat aku kott..haha
ok..stop melalut..

aku masih lagi mencari...
nak kena siapkan ptg ni gakkk..
malam nt boleh la gtaw...
nak kena topup plak ni..tak pe la demi adikku tersayang!

tarikh tutup permohonan dak2 matrik 15 januari 2011...
alamak, due date nak dekat da...
aku lupe la..banyak lak keje skang ni...
nk kena wat FYP, tgk MUVI, JALAN2 lg, tidoo..

okayyy,
sambung ,mencari..
cahiyokk!

total sume universiti kat malaysia bpe ye???

adikku n umi dan abah..
ni mse daftar kat matrik aritu..

2 commento:

aidakmal said...

eh eh.baiklah kakak nie.ngeh3

.::zaimah::. said...

aduss,
jangan la puji aku..
malu!
haha

Post a Comment

drop your link here :)