Monday, January 3, 2011

candid itu cun laa..!

salam semua...

aku nak join contest cik dilla....

"1st contest by Dilla"...moh lerr join

jom join ramai2..miahaha
first time ni join benda alam ni..
semangat!hehe


ni pic yang aku pertaruhkan...

lucu kot pic ni...entah apa la yg aku bebelkan...
potpet.potpet
ni time buka puasa anjuran pusat pengajian kej awam...
walaupun aku nampak semangat tgh cakap tu tp aku puasa oke...
aku pun x taw akan kewujudan pic ni...
sehinggalah aku terjumpa masa nak join contest ni..haha
boleh jadi kenangan ni..nak tunjuk kat anak2 nanti...ngeeee

aku nak tag sape ye???
1. aidatul
2.izzati
3.yawani aida

5 commento:

aidakmal said...

haha.hapekah?gmbr cndid ak sume burok xcomey mcm ko!!

i z z a t i said...

nmpk spt kamo keletihan!! plezz minum air byk cikit sis..hehehe

.::zaimah::. said...

@aida~ak pun burukk..menyeringai je nmpak..huhu...nama pn candid kan..hehe :p

@izzati~ku pose penuh tu!!!

dilla adilla said...

tq dear :)

sudi join contest nie....

.::zaimah::. said...

hehe :)

Post a Comment

drop your link here :)