Monday, January 3, 2011

31 DISEMBER 2010

salam semua..

yay! aku dah ada mood nak berblogging..hehe
just nak share aktiviti on last day of 2010...311210
penat gak la jalan..dari pagi sampai malam kott..
aku beli sandal je...
dan aku nak tshirt utk adikku tp hampassss...
tak jumpa yg berkenannnn...
hooreey new year...
sempena tahun baru ni aku sangat berharap aku dapat apa yang aku nak..
apa yang aku nak???
hehe....


spec baru...
banyak kedai gak la kami p tapi persinggahan yg pertama gak menarik hati...
last sekali p balik kedai tu..

sume penat tunggu kawan aku tu pilih spec...

spec baru yannn...
bak kata teha "mata aku nampak besau bila pakai spec ni"

mamammm...

aku memang suka makannn...


bubbling :stok makanan aku beli last week da nak abesss...hampir2 rm50 gak la aku beli makanan ringan sahaja...apakah rm50 perweek utk jajan dan seangkatan dengannya sahaja...oohhh aku kena DIET!

5 commento:

aidakmal said...

haha.xpyah sebok la nk diet kan.kalo ko diet.ak ni ha lg la perlu diet

.::zaimah::. said...

banyak weyh aku makan...
makan je 24 jam..haha

aidakmal said...

xde effect lgsg la.haha.prsan je tu

✿....rossa alina....✿ said...

JAJAN...kihkihkih..

.::zaimah::. said...

@aida~ak rse sgt la malass skg...adkh ini ksn dr pmknn x seimbang??haha

@rossa alina~hehe...hai :P

Post a Comment

drop your link here :)