Thursday, January 13, 2011

11.1.11 is siti nur haliza's birthday

salam semua...

korang taw tak tarikh yang cantik ini adalah birthday aku yg ke-23...cepat wish walaupun da lepas..hehe
da tua kan aku..sob3
dan aku berkongsi tarikh yg comey ni dgn Dato' Siti...wah, tumpang glamer sket..
birthday Dato'Siti yg ke-32...
haa, tgk!kuat betol jodoh aku ngn Dato'Siti...
Dato' Siti still nak nombor yg hampir sama ngan aku...wah, tumpang glamer lagi..
sangat2 cantikkan tarikh ni..


disebabkan umur aku ngn Dato' Siti hampir2 nak sama, ni antara angan-angan aku yg akan menjadi kenyataan..insyaALLAH

1.aku nak jadi engineer
2.aku nak lagi kaya dari Dato'Siti
3.aku nak cari husband yg blh bawa aku bercinta sampai ke syurga

korang sume...
tanx taw utk kek eskrem tu...
aku sgt terharu oke...
mmg terkezutt la aku..
sbb, deyda cakap nk dtg amik cte secret garden..
tup2, dorang sume bawak kek!
sangat terharu!
dan aku lagi terharu deyda wat entri khas utk aku..
korang pun sila terharu oke..


aku sangat la happy dan aku dapat banyak sangat chocolatess...
sayang lak aku nak makan...huhu
tanx korang!
i love u all..

p/s:aku lg terharu kalo org cakap muka aku macam siti..plisss...haha

6 commento:

aidakmal said...

weh.muke ko xsme cm siti pon!!hahaha.terharu cpt.wakakakak

.::zaimah::. said...

hampesss ko...
jgn la jujur sgt..sob3

Encik Ariff said...

Selamat hari jadi 'belated'.
:P

.::zaimah::. said...

tqqq en ariff :)

sab said...

happy belated day. :)

.::zaimah::. said...

tqqq dear..:)

Post a Comment

drop your link here :)