Thursday, January 6, 2011

aku sekolah dua ari je..

salam semua...

hari ni aku dah stat belajar da..suka2..hehe
tapi aku hampir terbabas gak la...
kelas aku hari ni stat kol 1oam..
aku bangun 940am...
terkezut gile time sedar tu..
boleh tersedar pun sbb rumet aku baru abis kelas...
dalam ati aku tadi da pikir mcm nak skip kelas je tp ni kelas 1st aku, dan ini lah satu2 nye subjek yg aku amik sem ni slain FYP...
nak x nak, aku kena p gak kelas...
kelam kabut jugak la nak siap2...
nasib baek sempat..semput kejap...tarik nafas dalam2
utk kelas ni da ada esemendan kena submit esok..
time kat kelas td agak tensen gak la sbb bdk yg duk dpan aku tu bercakap x henti2 smpai kna sound dgn lecturer..hamik kau!

memang syookk la sekolah 2 ari je kan..
tapi byk plak masalah yg timbul...
aku ssh sgt nak bgn awal...
aku jadi x berdisiplin, mcm duk kat umah plak..
sok pagi kelas kol 8...tolong kejot aku bole x?
hoho

semalam, aku p jumpe sv aku..
just nk p tunjuk apa yg aku dah buat dan step seterusnya...
dan secara tidak sengaja dia telah mengajar tutorial arc-view kat aku...
en zul ajar satu2 plak tu..terharu aku
terima kasih en zul!
tapi kan, en zul suka taw ceramah lama2..
aku bajet tak lama la sbb aku sorg je tp sama je kalo aku berdua @ bertiga..
da la aku x sehat sgt smlm...
dgn batuk yg x baek2 dan sejukkk sangat kat bilik tu, ditambah lagi dgn hujan yg lebat...
lagi la aku rasa ak x sehat...
dalam ati aku terdetik gak la nk mintak balik awal tp aku takuttt..huhu
last sekali aku tadah je telinga aku..huhu
sesampai je kat bilik, aku rasa macam nak demam lak dgn batuk x henti2...
sabar je kan...
tapi aku tak demam pun. aku kan kuat..haha
aku tak nk layan sgt angin gediks demam nt makin menjadi plak..

tp en zul mmg terbaek la...
ajar ak satu2..
trimas en zul sudi ajar sy yg x pandai ni...

dan sem ni mmg terbaek juga sbb
AKU SEKOLAH DUA ARI JE...
first time dalam idup aku..haha

bubbling : antara wishlist 2011 aku, aku nak p lecture pakai baju kurung...ayu tak aku..hehe
setakat ni semua berjalan lancar lagi la...aku kan sekolah dua ari je.. :P

8 commento:

aidakmal said...

huh.mnyampah meluat la cina2 kt depan td.rse nk hempuk je.hahaha.over gile!

.::zaimah::. said...

haha..
lek r weyh...
tarik nafas dalam2..

jan said...

hahaha..ni mst geng kat kelas kan? :)
bestnyer skolah die 2 ari je..jeles sy :P

.::zaimah::. said...

aah satu geng...
mmg bes la..hehe

i z z a t i said...

dak sek br dpt cuti lame2..hehee...best tu..n jgn lupe mkn ubat yea!!

.::zaimah::. said...

hehe..
sy mkn strepsils n woods je..

Fxysche Nas said...

setiap hari pkai bju krung..mesti rmai yg berkenan nnt
ngeh2

.::zaimah::. said...

haha...
xde org nak la..

Post a Comment

drop your link here :)