Monday, December 20, 2010

OHH ASHRAF MUSLIM!

salam semua...

jom jalan2 penang..hehe
act, xtvt ni x dirancang pn...
sumenye last2 minute...
tujuaan utama kami nak ke SUA RASA sbb...
nk jmpe ASHRAF MUSLIM!
kwn aku yg nk sgt jmpe dy...
apatah lg aku..haha


pertama sekali, perut kena la isi dulu kalau nak jalan2 kan?
ok, jom makan kat pasar!
pasar mana?
aku pun x sure nama tempat ni...hoho


dalam perjalanan tu, kami t'nampak banner pasal Penang Botanic Garden...
waaa, kan bes kalo dpt p!
tiba2 kami da menjejakkan kaki disini...
act, kami follow kete kwn kat dpn...x sangka lak dy nk stop gak kat sini...
apa lagi, hati berbunga riang la..hehe



punya la ramai orang kat sana....
punya banyak tempat nak p...
punya la penat kami berjalan...
akhirnya, kami decide nak solat zohor...
kawan kami a.k.a tourist guide kami bawak p solat kat masjid terapung...
syokkk!


lepas solat tu, kawan kami a.k.a tourist guide kami bwk p batu ferringhi...
baekkan dia...
senyum sampai telinga lagi...
walaupun pun kejap je, tapi seronok!! :)



da penat jalan tu,kami p la makan kat burger king...

akhirnya....
sampai la jugak kami kat sua rasa ni...
tepi Queensbay Mall..
malangnya, ASHRAF MUSLIM xde...
sedih jap...
so, kami pusing2 je la..
xde pape yg menarik pun...


dan, tanpa dirancang2, kami tlh tergerak hati utk ke Pesta Penang!
begitu la kesudahannya..
pesta penang adlh destinasi terkhir kami pd hari itu...
ak nak ucapkan jutaan terima kasih kat kwn2 yg sudi mengajak diriku yg bagaikan katak dibawah tempurung ini berlibur...haha
sehingga ke berjumpa lagi di entri seterusnya.. *peace*



babbling : kawan2 nak taw td ak mimpi kena marah ngn sv FYP..sob3

4 commento:

aidakmal said...

oyeahhhhhh
best gilerrr.keh3

.::zaimah::. said...

sangat2 bes....
tqq semua! :)

i z z a t i said...

wah!! beronggeng sakan...;)
nk jgk!! hehee

njoy lah sementare masih bersame...
pasni mgkin kamo akn merindui nye...
cam saye skrg..huhuuuu

.::zaimah::. said...

hahah..
tu la pasal..
sedey lak da 4th yer..
kejap la plak...

Post a Comment

drop your link here :)