Sunday, February 27, 2011

perancangan masa depan

assalamualaikum semua..
hola!

perancangan lepas abis blaja...
1.rehat puas2..hehe
2. keje (kalo dapat)
3.sambung master (buat research, nak sambung FYP aku)
4.sambung master (mixmode)
5.kawen!

bila pk balik takoot pun ada bila dah nak abes blaja ni...sbb lpas ni, kna tanggung diri sendiri..pk cmne nak byr utang2 plak..pk kalo keje bley ke x nak adapt...kalo x keje nak sambung master ke tak...bnyk benda nk kena pk..

ada rupa org bekerjaya x?..;p


babbling:niat dihati mmg nk kawen tp xde calon..haha..korang yg da abis blaja da de plan ke nak wat pe?

8 commento:

aidakmal said...

aku suke ayat nih!niat dihati mmg nk kawen tp xde calon
hahaha..ko cm da smpai seru je nk kawen.

norsharmila said...

eh? i think i kno this hall. chancellor hall UTP ke?

Cik Aien said...

hehehe! bagus2.. cita2 tinggi
good luck!

saya_arief said...

nombor 5 tu sepatutnya duk kat nombor 1.
:D

.::zaimah::. said...

@aidakmal

ak pun suke gak ayat tu...
kalo blh mmg ak nak kawen..haha :P

.::zaimah::. said...

@norsharmila

aah..mmg pun..hehe:)

.::zaimah::. said...

@cik aien

tqqq cik aien..
same goes to you..:)

.::zaimah::. said...

@saya_arief

kalau lah boleh, kan bessss..haha :)

Post a Comment

drop your link here :)